sähkösuunnittelu
asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden

Rannikon Sähköpiste Oy

Sähkösuunnittelu vuosien kokemuksella

Rannikon Sähköpiste tekee sähkösuunnitelmia pääasiassa suurempiin, julkisiin kiinteistöihin ja muihin tiloihin. Teemme sähkösuunnitelmia sekä uudiskohteisiin että peruskorjauskohteisiin. Olemme suunnitelleet esimerkiksi koulujen, päiväkotien ja muiden kiinteistöjen sähköistyksiä.

 

Suunnitteluosaamisemme kattaa kaikki kiinteistön sähkösuunnittelun osa-alueet. Sähkösuunnittelussa otamme huomioon kiinteistön ja sen käyttäjien tarpeet, esimerkiksi valaistuksen ja sähkölaitteiden sijoittelun sekä energiatehokkuuden suhteen. Kiinteistön sähkösuunnittelu on osa laajempaa kokonaisuutta, ja teemme tarvittaessa yhteistyötä muiden suunnittelijoiden kanssa.

Ota yhteyttä

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty SÄhkötöissäkin

Sähkösuunnitelmien laadinnassa hyödynnämme vahvaa kokemustamme sähköurakoinnista, sillä suunnitteluvaiheessa tehtävillä valinnoilla voidaan vaikuttaa sähköasennusten kustannuksiin ja työn sujuvuuteen. Saneerauskohteiden sähkösuunnittelussa huomioimme mahdollisimman hyvin vanhat sähköasennukset sekä uudet suunnitelmat. Jos saneerauskohteessa tulee asennusurakan aikana vastaan yllättäviä asioita, teemme tarvittaessa muutoksia sähkösuunnitelmiin.

 

Laatimiemme sähkösuunnitelmien pohjalta tilaajan on helppo kilpailuttaa ja hankkia tarvitsemansa sähkötyöt. Hyvä suunnitelma mahdollistaa lisäksi sähköasennusten sujuvan ja tehokkaan toteutuksen sekä valvonnan.

Rannikon Sähköpiste tekee ammattitaidolla sekä kiinteistön sähkösuunnittelun että sähköurakoinnin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.