sähköurakointi uudis- ja saneerauskohteissa

Rannikon Sähköpiste Oy

Sähköurakointi

Rannikon Sähköpiste on erikoistunut isojen kohteiden sähköurakoiden toteuttamiseen. Toimimme ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaalla, mutta sopimukseen mukaan teemme sähköurakointia myös muualla Suomessa. Teemme sähköasennuksia moniin erilaisiin uudis- ja saneerauskohteisiin, kuten päiväkoteihin, kouluihin ja terveydenhuollon tiloihin. Toteutamme myös erikoisempien kohteiden, kuten kirkkojen, sähköistyksiä. Meillä on lisäksi vuosien kokemus suurelementeistä koostuvien rakennusten sähköasennuksista.

 

Uudis- ja saneerauskohteissa teemme kaikki sähkötyöt rakennuksen johdotuksesta pinta-asennuksiin. Hankimme urakassa tarvittavat sähkötarvikkeet luotettavalta sähkötarviketoimittajalta. Tarvittaessa teemme myös tietoliikenneverkkojen sekä palo- ja murtohälyttimien asennukset sekä asennamme asiakkaan toiveiden mukaiset valaisimet ja muut sähkölaitteet.

Ota yhteyttä

Sähköasennukset aikataulussa suunnitelmien mukaan

Teemme sähköasennukset aina suunnitelmien mukaisesti ja sovitussa aikataulussa laadukkaita tuotteita käyttäen. Saneerauskohteissa teemme sähköasennukset joustavasti muiden töiden etenemisen mukaan. Teemme myös käyttöönottotarkastuksen tekemillemme sähköasennuksille ja täytämme vaadittavat pöytäkirjat. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat olleet tyytyväisiä työmme laatuun ja yhteistyön sujumiseen kanssamme.

Ammattitaitoiset ja pätevät sähköasentajat

Asiakkaamme voivat luottaa työntekijöidemme ammattitaitoon. Teemme kaikki sähköasennukset huolellisesti sähköturvallisuus huomioiden. Sähköasentajillamme on vuosien kokemus sähköalan töistä ja sähköasennusten tekemiseen tarvittavat luvat ja pätevyydet kunnossa. Rannikon Sähköpisteellä on S1-luokan pätevyys sähkötöissä eli voimme tehdä kaikkia sähkötöitä.

Rannikon Sähköpiste tekee ammattitaidolla sekä kiinteistön sähkösuunnittelun että sähköurakoinnin. Ota yhteyttä ja kysy lisää.